Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Åker hem!

15.00 Nu åker vi hem (hem till Jairs mamma och pappa)! Eller snart iaf. Vi väntar på taxin för idag är det tydligen strejk här för alla som jobbar för kommunen, dvs polisen, skolan, bussarna etc. Det har varit ett heeeeeelvete dom sista dagarna så nu har vi bestämtt att det räckerr. Vi villl åka hem. Tur att Jair känner en taxikille för vi kunde få fastpris 450 kr. Herregud vad jag längtar hem!!!

Jag är nästan lite glad att det var strejk just idag. Det hade varit jättesvårt för oss att ta med hela vår packning på bussen. Jag är till och med orolig för att packningen inte ska få plats i taxin!

20140416-150933.jpg

20140416-150945.jpg

2 reaktioner på ”Åker hem!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ sju = 16