Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Allt är piss :'(

Molvärken håller i sig. Jag tycker det har blivit tråkigt att tempa och testa… Det visar ju ändå ingenting. Jag känner mig deppig. Jag är trött, jag orkar inte träna. Jag har ont i magen (molvärk) och känner mig tjock… buhuuuu… stackars mig… men jag gråter inte, jag tycker bara synd om mig själv. Riktigt synd om mig själv!

deppig-169849-301419_76246w_49649830_179083452
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 × = tolv