Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Älskar tiden just nu

Lucas börjar kännas mindre och mindre som en liten bebis och mer och mer som ett litet barn. Han har lärt sig så mycket det senaste och han förstår när vi pratar med honom. Det märks också att Bruna har mer ”glädje” av Lucas nu än innan. Han är inte så bra på att leka tillsammans än men han låter Bruna leka med honom och han ger henne leksaker. När Bruna leker med något så vill han gärna vara med. Det känns som allt går så snabbt nu. Om man vill lära honom något nytt så krävs det inte så mycket och man behöver inte hålla på i flera dagar för att lära honom något nytt. Nu lär han sig direkt. Till exempel när vi skulle lära honom att flörta, dvs blinka med ena ögat. Då härmade han direkt, fast han lyckas inte blinka med bara ett öga, han blinkar med båda och det är så himla gulligt! Jag ska försöka göra en video på det :-)

Jag älskar verkligen den här tiden just nu. Alla tider har sin tjusning och visst saknar jag tiden när Lucas var liten bebis och jag var ute på promenader i slottsskogen och fikade på Villa Belparc, men nu när det händer så mycket kul med Lucas så saknar jag inte den tiden lika mycket. En sak som jag längtade väldigt mycket efter när han var liten bebis, var när han skulle börja kramas, pussas och visa kärlek tillbaka. Kramas har han gjort länge nu. Minns inte exakt när han började med det men det var när vi fortfarande var i Sverige. Pussas har han börjat göra den senaste månaden. Han gör det bara ibland, men då kommer han med vidöppen mun och pussas så att min mun hamnar innanför hans läppar :-) Den goaste pussen som finns!!!!

DSC03293

 

3 reaktioner på ”Älskar tiden just nu

  1. Hehe det är så kul är de små försöker flirta. Jag har lärt Tilda flirta på samma sätt som du men jag säger också *ping* varje gång. Hon kan inte än så det blir ist att hon rynka med näsan. Måns lärde henne knäppa med händer och hon bah försökte och försökte, så kul. Nej, ingen bebis längre. En liten människa som vill hänga på mamma som en liten apa… Så klängig just nu och go…oftast :)

    Btw, ska inte L ha gangsta flätor som J hehe
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio + 3 =