Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Amning i vanligt linne/topp

Ett tips för att kunna använda era vanliga linnen och toppar där hemma så att man inte måste köpa då himla mycket amningskläder är att ha amningslinnen under dom vanliga linnen/topparna.

Idag hade jag ett amningslinne från H&M och ovanpå det hade jag ett linne från gekås. När jag skulle amma så drog jag helt enkelt upp linnet från gekås och sen öppnade jag amningslinnet från H&M. Då behöver jag inte blotta magen men jag kan fortfarande använda helt vanliga toppar :-) dessutom så syns det inte om amningslinnet skulle bli helt blött av bröstmjölk eller spya!!! Toppen!!!

En reaktion på ”Amning i vanligt linne/topp

  1. Jag brukar göra likadant. Det funkar med både t-shirt och lite finare toppar. Man vill ju variera sig lite bu när man kan använda hela garderoben igen. Så döljer ju den toppen man drar upp en del också :)

    Svar från Emma: Ja, det är ju klart man vill! Jag tycker det är jättesmidigt att göra så :-)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem × = 45