Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Amningsnattlinne från LoveMilk

LoveMilk har kommit ut med en sovkollektion med både nattlinnen och pyjamasar som passar preggos och mjölkkossor som mig själv:-) Jag blev helt stormförtjust i deras vita nattlinne :-) Det ser ut som en riktigt snygg klänning tycker jag så känner mig riktigt lyxig när jag går och lägger mig med det :-) Kanske kan vara nåt till mors dag som närmar sig!

Ni hittar alla LoveMilks sovplagg HÄR och nattlinnet hittar ni HÄR!

Jag har testat det i några nätter nu och här kommer en liten recension:

Utseende

Jag älskar nattlinnet! Jag tycker det är väldigt sött! Det känns lyxigt att ha på sig det! Nattlinnet är elastiskt under bysten och rynkningen där får själva kjolen att falla fint, lite utställt, som man kan se på tjejen på bilden. Halsringingen är V-ringad med ett knytband i mitten. Halsringningen är utsmyckad med en bred spets som får nattlinnet att bli det där lilla extra.

Nattlinnet finns även i dessa färger:

Amning med nattlinnet

När man ska amma med nattlinnet är det bara att knyta upp knytbandet eller så låter man knytbanden var uppknutet hela tiden. Ringningen håller formen lika bra ändå så jag brukar låta det var uppknutet faktiskt. Jag tycker det går lika bra att liggamma med nattlinnet som att sitta upp och amma. Nattlinnet är bekvämt och sitter inte åt nånstans så det är väldigt skönt att sova i. Det enda som jag hade önskat var att det fanns nån funktion som gjorde att brösten satt mer på plats när jag ligger på sidan så att jag skulle kunna ha amningsinlägg direkt i nattlinnet istället för att ha på mig amningsbh under eftersom jag läcker så mycket på natten. Å andra sidan har jag problemet med att brösten inte ligger kvar på samma plats med alla amningstoppar med inbyggd bh och alla urringade amningsbhar också, så om det skulle funnits nån sån funktion i det här nattlinnet hade det förmodligen inneburit att det skulle vara mycket tajtare och det kanske inte alltid är så skönt… Nattlinnet är ju utformat så att man ska kunna ha det både under graviditet, när man ammar och efter amningstiden. Dessutom har jag läst att dom flesta slutar läcka efter 6-10 veckor så snart slipper jag kanske vakna i en mjölkpöl!

Storlek

Jag valde storlek S och den sitter perfekt på mig!

Material

Nattlinnet är gjort i ekologiskt bomullstrikå så då håller plagget längre. Nattlinnet är väldigt mjukt och skönt :)

Här har ni mig i nattlinnet :)

 

20130428-225851.jpg20130428-225904.jpg


2 reaktioner på ”Amningsnattlinne från LoveMilk

  1. Haha mjölkpölar du också?! Stackars Tuva som i princip badat vissa dagar. Köpte en skön top på kappahl och lägger i sånna inlägg. Så drar jag bara upp topen när jag ska amma.. Kalasbra!

    Svar från Emma: Ja! Hopplöst!! Tycker synd om dom små när jag upptäcker att Lucas kläder är helt blöta! Det blir ju kallt! Jag har tre amningsbhar som är jättebra att sova med, men jag läcker tyvärr igenom amningsinläggen på natten så det är inte mkt att göra åt…
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio + 4 =