Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Aquazumba med bästa Sanna!

Imorgon ska jag på Aquazumba med Sanna! Det ska bli jättekul! Det står på nätet att Aquazumba är som värsta poolpartyt! Jag tycker det låter grymt kul o ser framemot det jättemkt!! Jag tror det är mer skonsam träning för min svank dessutom. Det är liksom lite jobbigt nu när jag får ont i den jämt.. Jag vill ju inte sluta o träna bara för att jag är gravid!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 − = noll