Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Avslöjande på facebook

Igårkväll avslöjade vi om den lilla i magen på facebook och vi fick många överraskade reaktioner och massor av gratulationer! Det var himla kul faktiskt! Jair la upp den här bilden och skrev på svenska och portugisiska: ”Min bebis kommer snart”

Puss på mage
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra + = 5