Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Barnvagn Teutonia, hur vet man modell?

Vi har fått en Teutonia barnvagn av min pappa och hans fru till vår lilla. Dom använde den till min lillebror som föddes i maj 2009. Min pappa och hans fru köpte barnvagnen begagnad så ett annat barn har använt den tidigare.

Barnvagnen är en kombivagn, tror jag det kallas, men jag har inte lyckats lista ut vilken modell det är. Vet ni hur man listar ut det? Står det på någonstans? Ja tycker jag har kollat överallt. Jag hitta en klisterlapp som det stod www.tuv.com och ett ID-nummer och år 2003 men jag har ändå inte lyckats lista ut vilken model vi har… Någon som vet hur man vet det?

 

2 reaktioner på ”Barnvagn Teutonia, hur vet man modell?

  1. Jag kikade på deras hemsida men jag satte väl mig inte in i det hela. Jag ska absolut ta en bild på vagnen nästa gång jag tar ut den från vinden, får se om du känner igen den :)

  2. Kika på tetuonias hemsida och se om du känner igen den. Eller lägg upp en bild på den här så kanske någon annan vet. Vi kollade lite på olika teutonia innan vi köpte vår emmaljunga så jag kanske känner igen den. 😛
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 5 = tretton