Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Barnvagnshänge från Silvermama.se

Ni som bar en gravidbola som plingade vackert för bebis i magen när ni var gravida, har ni fortsatt använda den efter att er skatt har kommit? Jag har inte det. Långa halsband funkar inte bra med små bebisar. Det är jobbigt när man lyfter dom, halsbandet kommer emellan och blir obehagligt för den lille eller så får den lille tag på halsbandet och drar!

Silvermama.se har kommit med ny grej, nämligen ett barnvagnshänge som man kan hänga sin bola i. Då får bebis fortsätta lyssna på det rogivande plingandet även utanför magen! Jag vann en sån på Sandras blogg! Tack Sandra och Silvermama!!!

Igår satte jag den på Lucas vagn :-) Se hur intresserad Lucas blev! Tror inte han kommer ihåg ljudet från när han låg i magen längre, men intressant tyckte han iaf att det var! Synd att jag ute hade barnvagnshänget tidigare, hade varit kul och se om han reagerade på ljudet av bolan.

20130829-014752.jpg

Snart anordnas en tävling i samarbete med Silvermama! Håll utkik! :-)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra + 3 =