Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Barnvagnsjakt igen – kanske bestämt mig nu!

Nu tror jag att jag har bestämt mig för en barnvagn, äntligen…!! Det verkar som det blir en Trille vipe 4S!

För två veckor sedan var vi på freeport och då blev jag grymt besviken för att liggdelen på Vipern var så tung. Men idag när vi var inne på Happyland på Backaplan och personalen avrådde oss från Teutonia Mistral S att köra på grus så föreslog dom trillen eftersom det får plats med en mjuklift i den rymliga liggdelen!! Hur bra är inte det?! Jag blev jättejätteglad!! Det blev väldigt ombonat och mysigt med den där mjukliften i dessutom :) Nu känns det verkligen som att det blir den vagnen!!

Det positiva med trillen är att den har lufthjul och dom svängbara lufthjulen är lika stora fram. De går att låsa och sitt- och liggdel går att vända. Den känns verkligen toppen!! Om ni har något mer tips innan jag går o beställer den så tar jag tacksamt emot!!!

2 reaktioner på ”Barnvagnsjakt igen – kanske bestämt mig nu!

  1. Jag tänkte också vänta på brion, men jag blev orolig att den skulle komma i slutet på januari kanske och ha lång leveranstid… jag har ingen aning om det är så, men jag tänkte OM den har det så kanske vagnen inte kommer innan bebben så jag började kolla på andra alternativ… men jag tycker absolut du ska noosa lite på trillen och se om den är ett alternativ för dig om Brion inte skulle komma i tid.

  2. Härligt att ni har bestämt er!
    Jag går ju och väntar och väntar på att januari ska komma så att vi kan beställa vår Brio :-)

    Kanske ska nosa på den här också?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − = tre