Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Bästa träningen!

Åhh Måndagar är verkligen bästa dagen på hela veckan nu! Så himla mysigt att få åka till Hagabadet o pyssla om sig själv o träffa ett gäng andra spralliga preggo-tjejer!! Det är verkligen värt varenda krona!!

Idag kände jag mig extra stark så jag tog jag dom lite tyngre handlarna och körde på allt vad jag orkade! Nu banne mig ska jag nog få lite träningsvärk!!! 😉 idag kändes det till och med i bröstmusklerna! 😀

Vår tränare sa idag att vi är en grupp starka tjejer med mkt energi o det är ju kul o höra!

Jag önskar att den vanliga träningen var lika lyxig som den här, för då hade jag gymmat varje dag!!!!!!!!!

20130121-213359.jpg

Glömde givetvis att ta kort, men jag hittade den här bilden på Cumans bassäng som vi tränar i. Som ni ser på bilden så är duschen i direkt anslutning till bassängen. Finns två duschar :)

En reaktion på ”Bästa träningen!

  1. Det låter som den perfekta träningen, underbart. Hade jag inte varit så feg när det gäller att visa sig i baddräkt så hade jag testat :)

    Svar från Emma:Det är verkligen jätteskönt så det kan vara värt att visa upp sig i baddräkt :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 4 = nio