Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Bebis är på G nu!

Nej, det gick inte att sova… Värkarna börjar bli alltmer smärtsamma och istället för 10 minuter mellan varje värk så kommer dom med sju minuters mellanrum nu…

Jag har satt på TENS-apparaten och den känns och lindrar jättebra i ryggen, men mycket av mina värkar sitter i magen. Jag har provat att sätta två av elektroderna i ljumskarna men där känns dom inte så mycket tycker jag och där har jag inte så ont heller… Jag ska ta en dusch nu och sen ska jag nog väcka Jair och be honom sätta två elektroder lite högre upp på ryggen istället.

10 reaktioner på ”Bebis är på G nu!

  1. Tack för alla lyckonskningar! Ja och snabbt gick det! Enn liten lördagsbebis som kom ut lagom till kvällen :-)

  2. Oj så spännande! Hoppas att det taktar på i lagom fart och att du fått vila lite mellan varven trots allt! Håller tummarna för en lördags-bebis!

    Heja er!

    //Emma som läser ofta men som är dålig på att kommentera…

  3. Vad kul!! När min första förl började hade jag otroligt ont i ryggen och då hjälpte det att stå på alla fyra. Lycka till!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + = sexton