Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Bebis första snuttefilt

Idag var jag o min mormor på babyproffsen och då fick jag syn på den här supergosiga snuttefilten med en Tiger på. Tror att min lillebror Jack som är 3 år har en likadan så jag köpte en till vår bebis!!

20121012-221650.jpg

Tänk förresten va knäppt, att min minsta lillebror kommer bli farbror till vår bebis fast än han bara är 3 år!!

5 reaktioner på ”Bebis första snuttefilt

  1. Hej Gittan! Kul att du hittade hit och jättekul att du läste hela min blogg :) Tråkigt att höra att du hade fått ett ma :( jag hoppas att du kan njuta och vara glad över den nya graviditeten. Jag kikar in i din blogg också :)

    Johanna, javisst är dom gosiga!!

  2. Hej!
    Är en gravid tös från småland som oxå bloggar. Dock inte så mkt om min graviditet än, är i v 15+2 idag. Fick ett ma i mars i år så är fortfarande låg.. Har läst hela din blogg idag och hoppar in och följer :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ nio = 17