Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Bebis gillar att ligga på tvären!

Nu känns det som jag kan känna när bebis slår runt eller byter position. Så fort jag vänder på mig på soffan från att ligga på rygg till att ligga på sidan, så kort därefter kan jag känna bebis flytta på sig. Ofta när jag lägger mig på sidan känns det som bebisen lägger sig på tvären så att antingen huvudet eller benen sticker rakt ut. Ungefär som jag har svalt en galge eller nåt som står rätt ut! Haha!! Tokbebis!!

20121007-185400.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio + = 13