Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Bebis i rör sig i magen

Har legat o sovit en stund på soffan o nu vakna jag av att det är nån som sparkar/boxar i sidan på mig där det förmodligen var minst plats eftersom jag låg på sidan med benen högt uppdragna. Min lilla bebis, jag blir så glad när den sparkar även om den väcker mig! Jag längtar så otroligt mycket!

20121003-215204.jpg

En reaktion på ”Bebis i rör sig i magen
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− fem = 3