Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Bebis & jag mår bra!

20121031-144144.jpg

Har precis varit hos barnmorskan och hon precis som ni sa att mina 2 kg i viktuppgång är helt normalt! Vi lyssnade på bebis hjärta som var cirka 160 i minuten o hon sa att allt var helt normalt.

Mitt järnvärde var också bra trots att jag känner mig så trött, men det går i perioder sa BM. Hon sa också att moderkakan troligen ligger i bakvägg eller ovanpå eftersom RUL inte hade skrivit nåt om det i min journal och eftersom jag kan känna så mycket fosterrörelser!

Med dom här glada beskeden ska jag gå tillbaka o jobba nu!!

2 reaktioner på ”Bebis & jag mår bra!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 2 = tio