Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Bebis klappar på mamma

Bebis rör sig nästan hela tiden när jag sitter stilla, det är så himla häftigt!! Jag kan knappt fatta att för lite mer en en vecka  sen kände jag inget för det mesta och nu känner jag bebis nästan hela tiden!

Det är som den lilla bebisen klappar mamma fast på insidan liksom. Ibland tror jag nästan att det är nåt som kittlar mig på utsidan men så är det bara den lilla bebisen :)

Men än så länge kan Jair inte känna nåt, vi får vänta lite till! Men jag är så lycklig varje gång jag känner bebis röra sig!! Min lilla älskling! Åh va jag längtar tills du kommer ut!

3 reaktioner på ”Bebis klappar på mamma
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett × 5 =