Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Bebis som BITS!

Jag lovade att visa er den här videon när Lucas biter sin faster Bel i hakan. Och biter gör han verkligen, den rackarn har verkligen vandanlats till en liten vampyr! Inte undran på att jag börjar bli smått orolig för mina bröstvårtor!

[videofyme id=”6032419″]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=z8UcPHoXLlk[/youtube]

En reaktion på ”Bebis som BITS!

  1. Kikade på de andra videosarna efter denna där han bet och gud så mysigt ni verkar ha det där borta! Vi ska iväg i lite mer än en månad till sambons släkt nere i Bulgarien och Turkiet i sommar och dessa videos fick mig bara att längta ännu mer. Härligt! 😀
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 − fyra =