Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Bebis som INTE vill somna!

Det här är just nu i sängen och nu ger jag upp! Lucas somnade och jag trodde verkligen att det var för natten. Men nej, tydligen inte. Vi har fått sena sovvanor här igen, jag försöker vänja bort dom genom att tvinga honom att somna tidigare. Igår gick vi och la oss 21 och då somnade han 23.30. Idag somnade han i min famn strax innan 23, sov en halvtimme och vaknade igen.

Han ligger helnöjd i sängen, hör själva!

 

[videofyme id=”3999537″]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rzB1YHDPRQI[/youtube]

En reaktion på ”Bebis som INTE vill somna!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − fyra =