Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Bebisens hjärtljud!

bild (4)

Åhhh vad fantastiskt!! Idag fick jag hem en doppler som jag har köpt på tradera för att lyssna på vår lilla bebbes hjärtljud och det var verkligen underbart!! Dom batterierna kommer ta slut snabbt för det var ju hur mysigt som helst att lyssna på den lilla!!

Jag spelade in hjärtljuden från bebisen på datorn, men tyvärr gick det inte att ladda upp i bloggen utan att lägga upp det på youtube först… tråkigt!

2 reaktioner på ”Bebisens hjärtljud!

  1. Jag har också en doppler. Mysigt. Var sparsam med lyssnandet. Det är ultraljudsvågor som går in i magen. Många rekommenderar inte att man lyssnar med dopplern. Jag struntar i det. Vi lyssnar när vi går in i ny vecka. Nu när jag känner bebisen lyssnar vi inte lika ofta.

    1. Ojjj! Det hade jag ingen aning om!! Men då tänker jag inte lyssna så mycket, vill bara visa killen när han kommer hem, sen taggar jag nog ner lite. Jag känner mig inte så orolig för bebisen så jag lyssnade mest av nyfikenhet o för att dt skulle va mysigt! Men då kommer jag nog inte använda den i fortsättningen eller kanske nån enstaka gång isf vill ju inte skada den lilla där inne!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 2 = arton