Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Bilder från stranden

Vi tog lite bilder på stranden idag vid halv 5 när solen inte var så stark. Jag skulle vilja göra en ny header, men jag blev inte helnöjd med bilderna. Dom bilderna som jag gillade bäst tog Jair med mobilen på fel håll så dom vill jag inte ha som header.

20140125-235024.jpg

20140125-235057.jpg

2 reaktioner på ”Bilder från stranden

  1. Åhh vad fina bilder!! Jag är så dålig på att kommentera men jag läser fortfarande din blogg varje dag! :-)) så härligt att kunna hänga på stranden på dagarna! Här bor vi mitt i öknen men utan hav tyvärr 😉 ifall du är nyfiken på vem som läser din blogg så kan du kika in på min sida, stephochavi.vimedbarn.se

    Kram på er!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre × = 24