Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

BIM?

Nytt negativt gravtest… Det känns som det trots allt inte är någon bebis därinne… ja var nog bara skengravid. Kan inte låta bli att tycka synd om mg själv.

J, mamma och jag går på sommarfesten på jobbet. Jag unnar jag mig några glas vin samtidigt som jag tjuvkikar på en tjej där som gick på samma gymnasium som är gravid, hon känner inte igen mig. Jag sneglar lite avundsjukt på hennes stora fina mage. J säger till mig flera gånger att hon är gravid som om jag inte såg det 😀 Jag försöker att inte stirra.

Jag måste gå på toa massor av gånger för det ”känns som att mensen har kommit” men varje gång var det bara flytningar. Hmm, var inte det ett gravtecken?

En reaktion på ”BIM?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + = tretton