Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Började amma igen…

Ja, jag tog tydligen ut segern i förskott. Lucas hade feber inatt och var helt slö. Han låg en timme på min mage som ett slött bananskal och bara tittade utan att somna eller göra nånting. Han hade inte så hög feber, bara lite så att pannan var varm så först gav vi ingen alvedon för vi tänkte att han kanske skulle bli trött av febern och somna. Lite feber är ju inte farligt. Men när han inte somna gav vi honom alvedon och då blev han jättepigg och lekte länge länge länge. När han vaknade på natten så hade jag superont i det ena bröstet för att det var så fullt med mjölk så jag kunde inte hålla honom. Så jag ammade, det kanske var dumt men det var så fantastiskt jävla skönt! Så på nåt sätt kändes det värt att amma bara för att bli av med mjölken (som jag vet kommer komma tillbaka :-( ). Bröstet är fortfarande ömt men det är iaf tomt på mjölk nu. Så bra skulle aldrig en bröstpump kunna tömma bröstet.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 × nio =