Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Bra rabatt på Ergo bärsele

Nu har jag fått en ny rabattkod till er läsare på ErgoBaby bärselen som jag har! Jag älskar den vi har och den används mycket mycket mycket!!!! Nu när Lucas är 10 månader och väger snart 9 kilo så är den perfekt! Inte minst vid jobbiga nätter när han vill bli buren och ryggen värker, då knäpper jag bara på bärselen så slipper jag få ond rygg. Ni hittar min recension på ErgoBaby bärselen HÄR! Och söker ni på Ergo och ErgoBaby i sökfältet till höger i min blogg så kommer alla mina inlägg om bärselen upp, bland annat en jämförelse mellan min ErgoBaby bärsele och Easyhug bärsjal.

Men nu till rabattkoden! Just nu får ni läsare alltså 10% på ErgoBaby bärsele på Barntrygghet.se. Ni anger bara koden ”emmassele” så dras 10% av från priset!

20140125-195640.jpg

Med den här rabattkoden så får ni Ergobaby bärselen för det bästa priset på marknaden! (Källa: Pricerunner) Så om ni är intresserade av en ErgoBaby, passa på nu!!!

Rabattkoden gäller på följande artiklar:
Ergobaby orginal + spädbarnsinlägg
Ergobaby bärsele
Ergobaby Stowaway resekollektion

Av alla jag känner som har en ErgoBaby bärsele, så har jag inte hört någon som varit besviken eller fått ont ryggen eller liknande! Jag och Jair är supernöjda med vår!

En reaktion på ”Bra rabatt på Ergo bärsele
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju × = 35