Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Bugg i Google maps

Idag hittade jag en rolig bugg i Google maps. Kolla in detta! Vid lundbybadet i Gbg så är det en bild på två personer som kramas och ett frågetecken under! Vad ska detta betyda? Haha!!

20121019-203736.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 × sex =