Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Byta hjul på begagnad barnvagn

Jag har funderat på en sak till gällande barnvagnen och det är om man ska byta hjul…? Två barn har ju haft den innan vår lilla bebis och när jag var uppe och tittade på den idag så såg jag att dom bakre hjulen knappt hade nåt mönster kvar. Hur vet jag vilka hjul jag ska köpa? Läste på teutonias hemsida att hjul innan 1999 inte passar, men min vagn borde ju inte vara äldre än 2003 eftersom den var märkt med det så isf borde hjulen passa. Finns det nån butik som man kan gå o fråga detta?

Någon som har några tips?

6 reaktioner på ”Byta hjul på begagnad barnvagn

  1. Tack för alla era tips!! Jag ska absolut göra det! Kanske är bra att gå runt o prova barnvagnen lite också 😉 eller så kanske jag tar av hjulen… men jag skulle ju gärna vilja veta vilken modell jag har också :)

  2. Ta kort på hjulen och maila till någon babybutik om du inte orkar släpa dit vagnen :) Så kan dem gärna bedömma och hjälpa dig :)

  3. Hej! Kan du inte ta med vagnen till babyproffsen och visa dom? Så kan dom ju säkert fastställa vilken modell det är och hjälpa dig med hjulen också :) blir ju lättare både för dig och dom :)

  4. Du kan säkert fråga på babyproffsen/barnens hus och liknande :)
    Annars kan du ju maila ngn nätbutik som är återförsäljare av teutonia. Vet inte om just kopbarnvagn.se säljer teutonia men annars är de super på att svara & hjälpa till med frågor :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två − 2 =