Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Chai latte craving

Jag vill typ fika jämnt nu så att jag får dricka mumsiga chai latte, synd att dom inte har såna på jobbet! Idag på freeport blev det iaf en överraskande god chai latte!! Mums!

20121021-224645.jpg

4 reaktioner på ”Chai latte craving

  1. Tack Sandra 😀 Oj, två veckor bara kvar! Gud så spännande!! Nä det där med vagn skiljer sig lite i olika länder. Jag har aldrig sett någon använda barnvagn i Salvador i Brasilien där Jair kommer ifrån…. Chokladmjölk är ju mumsigt!! 😀

    Hehe, Tessan! Va lustigt att du tycker det smakar russin! det är som jag som tycker allt luktar skog, speciellt i duschen.. haha 😛

    Malin, kanske blir det din nya craving också 😉

  2. Åh vad gott för dig! Jag ÄLSKADE chai-latte innan men sedan jag blev gravid så tycker jag bara att det smakar russin när jag dricker det så det är inte lika gott längre 😛 Hoppas det ändrar på sig sen när bebis har kommit ut 😉

  3. Hade missat en del nu nar jag tittade in, vad skont att allt gick bra pa RUL och grattis till lille pojken =) Vi har inte skaffat vagn an och nu ar det tva veckor kvar till beraknat datum, oj oj, jag vet liksom inte alls vad man ska ha i Australien och funderar fortfarande over vad som passar oss och var lille bast =) Chai Latte, gud sa gott! Av nagon anledning har jag cravings efter chokladmjolk just nu =)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 × = tio