Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Coolaste bebis-som-rör-sig-video!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ktpXUQnnpUM&feature=g-hist[/youtube]

Är inte det här den coolaste videon? Lite läskig, men också himla gullig. Den gravida tjejen har moderkakan i bakvägg (kallas det så?) istället för framvägg, därför är bebisrörelserna så tydliga!

10 reaktioner på ”Coolaste bebis-som-rör-sig-video!

  1. Vad kul att det syntes tydligt ändå Stina! Åhh vad jag längtar tills jag också kan se bebis röra sig!! Kom på nu att jag aldriig fråga barnmorskan på ultraludet var min moderkaka låg, men det borde väl hon skrivit i min journal eller?

  2. Javisst är det häftigt!! Har aldrig sett nåt liknande förut! Just så här tydliga rörelser måste nog var ovanligt! Jag hoppas nästan att min moderkaka är i bakvägg så jag får se utanpå magen när bebis rör sig.

    Josephine, du har ju en häftig video också där du kittlar bebisen! 😀

    Isabelle, ja förhoppningsvis får vi reda på kön imorgon!!!

  3. Jag hade också moderkakan i bakväg, kände rörelserna väldigt kraftigt även utanpå. Det var roligt att skoja med min lilla tjej innan hon födelsen :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem − = 4