Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Dag 5 – Vad är kärlek?

Vad är kärlek? Det är en stå stor fråga, men för mig är kärlek så mycket mer än det där pirret man kan känna i magen när man träffar någon. Det är den där känslan när man vill krama någon riktigt hårt och aldrig släppa. När man sätter någon annan före sig själv och aldrig vill släppa taget om den där personen och inte kan leva utan den. När man är lycklig över att bara vara i den personens armar. När det känns som det enda man behöver är den andra personen.

Jag älskar min fina underbara Jair så otroligt mycket! Det känns som det alltid har varit meningen att det skulle vara vi från allra första stund! Med Jair känner jag mig trygg och lycklig, jag vet var ja har honom och han vet var han har mig. Vi njuter av varandras sällskap och älskar o bara vara nära varandra och behöver inte göra något speciellt för att ha kul tillsammans. Han är min bästa vän samtidigt som han är min livspartner och snart pappa till mitt barn. Tillsammans kan vi vara tokiga, barnsliga, mogna & vuxna, lekfulla, mysiga och kärleksfulla! Trots att vi har varit tillsammans i snart 3 år så känns det som vi har känt varandra hela livet! Jag känner mig otroligt lyckligt lottad!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 + = tolv