Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Dagens aktiviteter på My gym

Idag var det dags för My Gym igen. Varje gång så händer det nån ny aktivitet där. Idag byggde dom upp så att Lucas kunde åka bob (jag kommer inte ihåg om det heter så, men den där vintersporten där 4 personer åker i en ”kanot” från ett berg på en isbana). För Lucas blev det inte så mycket action men personalen på My Gym låtsades att det var vinter OS :-) Jätteroligt! Personalen på Lucas klasser är två män, vilket jag tycker är extra kul för då blir det lite mer ”grabbigt” med sport och sånt. Jag tycker också det är skoj för ofta så är det kvinnor som jobbar med barn i Sverige, men här är det två otroligt barnkära män :-)

20140212-125324.jpg

20140212-125357.jpg

Idag fick han också åka linbana, det var så där…

20140212-125439.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två + = 11