Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

3 reaktioner på ”Dagens outfit

  1. Tack Theresé! 😀

    Ja, Madde visst är klänning skön! Töjer den sig förresten? Tycker det är så svårt att veta hur stor magen kommer bli. Köpt den först i M, men jag vill ju den ska sitta fint nu med så jag gick och bytte till S istället, men nu undrar jag istället om jag kommer växa ur den… Hmmm…




Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ ett = 8