Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Dagens outfit

Så här såg dagens mamma outfit ut. Idag skulle jag också ha leverantörsmöte så då fick det bli lite mer sofistikerad look. Mammaklänningen med tillhörande skärp kommer från H&M o halsbandet är en gravidbola som plingar för bebis när jag går!

20121017-152303.jpg

20121017-152315.jpg

Magen syns knappt när jag tar kort med svart klänning så jag tog en bild på magen också :-)

20121017-152430.jpg

2 reaktioner på ”Dagens outfit

    1. Tack så mycket kära du!! Men jag kan ju avslöja att så fort jag kommer hem hoppar jag i mina rosa mysbyxor och sedan en av min killes allra största hoodtröjor, det är mys :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + = sex