Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Dagens outfit

Idag blev det mina svarta mammabyxor och en gammal topp som jag hittade i garderoben som aldrig riktigt blivit nån hitt hos mig eftersom den alltid varit lite för stor kring magen o därför velat åka upp o inte ligga rakt. Nu var den helt perfekt! Undra om det var meningen att jag skulle köpa den den där gången för jättelängesen o använda den nu? Haha!!

20121025-083441.jpg

20121025-083456.jpg

Jair ville också vara med… :)

20121025-083612.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 1 = sex