Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Dagens outfit

Idag tog jag mina mammabyxor och mitt långa linne från ginatricot som jag köpte i en storlek större i början av graviditeten. Den sitter verkligen perfekt nu! Jag önskar bara att jag hade en varmare längre kofta… Det är det enda som fattas känner jag!

20121030-083241.jpg

20121030-083259.jpg

4 reaktioner på ”Dagens outfit

  1. Tack för tipset M-! Hittade inte så mkt men det är ju lite olika utbud på olika H&M. Jag hittade mycket koftor, men inga billiga eller tjocka… :(

    Tack Tessan! Ja, det är jättekul och känns så himla snyggt att framhäva gravidmagen, visst är det en stolthet!!! 😀 Hade jag kunnat med så hade jag haft sån där tröja med bebis-tryckt på magen på jobbet, men det känns inte riktigt rätt på mitt jobb…

    Isabelle, det har ja också gjort! Visst är dom bra och fina till magen :)

  2. Du är så fin! Och så fint när magen börjar puta mer & mer, älskar att ha på mig kläder då magen ser stor ut 😉 Det är verkligen en stolthet!

  3. Så fin du är!! Det finns massa snygga/billiga tjockare koftor på HM.. När jag va där och handlade mammakläder förra veckan hittade jag massa fina för runt 200 lappen :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 1 = åtta