Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Dagens outfit

Eller jaa, det är väl ingen hel outfit, men det är ju iaf nya jackan med nya halsduken! Nya mammakappan från H&M och den supermysiga snygga tubhalsduken från Cassels som jag köpte igår! :-)

20121001-213858.jpg

2 reaktioner på ”Dagens outfit
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio + 2 =