Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Det blir en babyfilt!

Idag var min mormor och morfar iväg utanför Borås och köpte ullgarn. Det är lite billigare där nämligen. Det här garnet valde Mommo ut till vår lille killes filt, fast hon tog bort den turkosa färgen.

20121030-165755.jpg

Jag blev jätteglad för jag var så himla besviken igår när jag inte kunde hitta nåt fint garn att ha i filten så jag hade nästan gett upp drömmen om att virka en egen babyfilt till vår lille kille. Tur att blivande gamlamommo har tid, lust och ork och dessutom är en baddare på att både virka, sticka o mkt annat! Så vi ska virka den här lilla babyfilten tillsammans :) det ska bli jättekul!!!

2 reaktioner på ”Det blir en babyfilt!

  1. Hehe Angélica! Jag tycker väl inte att jag är jätteduktig… men det finns bra klipp på nätet som visar hur man gör för att sticka maskor och sen är det bara att följa mönstret och googla om man inte förstår!! Tur att du har svärmor!!! 😀

  2. Men åh vad duktiga ni är då! Kommer ju bli superfint :)
    Jag önskar jag var bättre på sådant pyssel men som tur är har jag en svärmor duktig på både sticka, virka och baka tårtor 😉
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio × = 36