Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Det blir nog en vuxensäng

Tack allihopa för svaren kring spjälsäng, växasäng och enkelsäng! Det här är just precis varför som jag bloggar om funderingar jag har för jag får alltid så bra svar och nya perspektiv på olika saker. Jag har alltid blivit kanonnöjd med allt jag köpt på inrådan av er, till exempel vår barnvagn där hemma i Sverige :-)

Nu funderar jag på om vi kanske skulle köpa en enkelsäng så som Sandra hade köpt som gick att dra ut till en dubbelsäng och som hade förvaring under. Det lät ju faktiskt väldigt praktiskt, det blir nog att skicka iväg ett mail till Sandra lite senare för att fråga var dom har köpt deras säng!

Jag har faktiskt aldrig tänkt på det där att man måste byta madrass lite då och då om man köper en växa-säng och det som Sanna skrev att det skulle vara pinsamt att ha en spjälsäng ända till 10 års ålder bara för att mamma tyckte att den var snygg, det hade jag heller aldrig tänkt på. Nä, Stokke Sleepi är inte längre än dröm… Jag tycker fortfarande att växa-sängarna är otroligt söta och hade gärna haft en sån, men argumenten om att det är mysigt att läsa saga och ligga jämte när barnet är sjukt överväger.

20140513-131901.jpg

5 reaktioner på ”Det blir nog en vuxensäng

  1. Hej, jag bytte till en vanlig säng till min dotter när hon skulle fylla 2 år. Gick en natt sen gallskrek hon. Hon ville hellre ligga i sin spjälsäng för hon tyckte att den vanliga sängen var förstor plus att hon hade svårt att komma ur den för hög. Nu har hon en barnsäng 160 cm från Ikea ej växasäng ( jag får med plats raklång i den) och den fungerar jätte bra med det gamla spjälskyddet runt om så kanterna blir mjuka ”vana att slå i huvudet i gaveln”.

  2. Jag har Brimnes dagbädd från IKEA. :):)
    En enkelsäng som man kan dra ut och få dubbelsäng (smidigt när mormor och morfar som bor i en annan stad är på besök). Den har även lådor så man får plats med MYCKET leksaker. :):)

  3. Tänk dock på att de är sjuhelsikes jäkla tunga! Mina syskon i tonåren har varsin och det varit ett riktigt djävulskap rent ut sagt att hjälpa till i flytten med dem fastän de varit tömda. Stora och otympliga som fasen är de så det gäller verkligen att ha bärhjälp om man ska möblera, t om bara inne i själva rummet! Deras är köpta på IKEA så du vet hur det ligger till med dem iaf!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre + 8 =