Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Det går bra!

Det går jättebra för oss nu!! Jair har fått ett jobb, kanske två till och med! Han har jobbat en del som diskare sen förra året och nu har en jobb på en restaurang hela året ut och nu vid jul kommer det vara jättemycket att göra! Han jobbade där förra julen också. På lördag ska han provjobba för en annan restaurang också där han på sikt kan få jobb på vardagar och då blir det inte kvällar o helger så det vore ju riktigt skönt!

Dessutom så fick Jair sina brasilianska gymnasiebetyg validerade idag! Vi har väntat på dom i 6 månader så det var jättekul!!!

Jag är superglad!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 × = tjugo ett