Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Dom två första små stegen

Igår gick Lucas sina första två små steg helt själv! Vilken lycka! Det var inte bara mamma och pappa som blev glada. Han skrattade och var superglad hela tiden! Vi gjorde flera små videos som jag tänkte publicera på bloggen när vi kommer hem härifrån. Vilken lycka det var :-)

Jag tog inga bilder men jag tog några snapshots från en av videosarna som vi gjorde igår.

Ni kan se glädjen!

20140419-133451.jpg

20140419-133500.jpg

5 reaktioner på ”Dom två första små stegen
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − 1 =