Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Drive-by mördaren i fängelse

Jag har ju inte uppdaterat på ett tag hur det gick där i Camaçari med den jävla idioten som sköt helt vilt vid tre tillfällen och sköt ihjäl en 11 åring av misstag. För jävligt! Hur som helst såg vi på TV på nyheterna för några dagar sen att han hade åkt fast nu och hamnat i fängelse. Puuust!!!!

Men i ärlighetens namn har jag ingen lust att åka tillbaka än, jag vill se att det verkligen är lugnt. Och sen är det rätt skönt att bara vara hemma också :-)

20140429-121730.jpg

Fast jag saknar alla, särskilt Jairs kusin längst till vänster. :-)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× sju = 21