Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Drömmen om en Stokke Sleepi

Nu när Lucas ska få ett eget rum så behöver vi skaffa en säng till honom. Spjälsängen han har är i samma storlek som en vagga så den är alldeles för liten. Så nu är vi på jakt efter en ny säng!

Helst hade jag velat ha en sån här Stokke Sleepi, men dom är så himla dyra. Just nu på Lekmer.se är den något nedsatt och då kan man få den för 5695 kr, men då tror jag att den kommer utan madrass. Madrassen kostar 1195 kr. Ni hittar den HÄR! Men det hade varit väldigt praktiskt eftersom det är en spjälsäng som fungerar som en växasäng :-)

20140512-103154.jpg

20140512-103210.jpg

Stokkes Sleepi fungerar alltså ända upp till 10 års ålder! Så himla smart! Och så är den snygg också! Men det känns som den skulle gräva ett stort hål i plånboken just nu så om jag inte hittar en begagnad så får detta förbli en dröm…

 

3 reaktioner på ”Drömmen om en Stokke Sleepi

  1. Usch vad instängt det ser ut.. Får klaustrofobi av att bara titta på den! Tycker inte det är värt pengarna. Går säkert att hitta något mycket bättre och för en billigare peng! :)

  2. Tycker det är väldigt onödiga pengar. Min dotter är 15 mån och vi köpte en juniorsäng förra veckan, 1100kr begagnad med madrass och vi får plats att ligga bredvid när hon ska somna!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två + 7 =