Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Efterlyser tips om bra bebisappar

Jag har två bra baby-appar på min telefon som jag kan rekommendera:

En som heter just Baby app. I den kan man logga bebisens vikt och längd så att man får en fin kurva och titta på. Man kan också läsa och titta på videos om bebisars utveckling och få tips på hur man kan hjälpa barnet i utvecklingen.

Den andra heter The Wonder Weeks. Den är toppenbra! Den handlar om bebisars utvecklingssprång. Man kan läsa om vilken utveckling bebisen går igenom just nu, hur det märks på bebisen, hur bebisen känner sig och vilka nya saker bebisen kan börja göra under det utvecklingssprånget så att man inte ska missa något nytt! Om man vet vad bebisen ska lära sig att göra så kan man också hjälpa till att öva. Till exempel så är Lucas i det utvecklingssprånget där dom lär sig greppa saker så jag försöker hjälpa honom med det genom att ge honom leksaker :)

mzl.yxgynvcc.175x175-

 

Jag vill gärna ha några mer roliga appar så tips mottages tacksamt!! Jag har en kompis som har nån app med tips på olika lekar som man kan göra med sin bebis. Jag har glömt att fråga henne vad den heter om det är nån annan som vet så får ni gärna tipsa om den också!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex × 3 =