Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

En av övningarna på My Gym

Igår var vi på My Gym igen. Det är alltid lika spännande med vad dom ska hitta på nästa gång. Jag tänkte visa en övning som vi gjorde häromveckan.

[videofyme id=”5239380″]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=72F2W8YPjzY[/youtube]

En reaktion på ”En av övningarna på My Gym
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta × = 32