Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

En boxare i magen…?

Igår natt, precis innan vi skulle gå och lägga oss. Tror klockan var 00.30 ungefär, så satte Jair på MMA fight på TV och då blev lillplutten i magen helt vild där inne!

Se själva!

[videofyme id=”1000032″]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bIrp66bTaOQ[/youtube]

Kanske blir det en boxare trots allt!
Jag hoppas på fotbollsspelare, känns mindre våldsamt!

4 reaktioner på ”En boxare i magen…?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 1 = sex