Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Erbjudande från GlamMom

Hej alla läsare!

Ni som blev lite sugna på en lyxig amningsbh från GlamMom efter att ha läst min testrecension, nu kan ni få 10 % på ert köp på GlamMom genom att ange rabattkoden ”pasmallen”. Rabattkoden gäller på allt i shoppen utom Syster P. Erbjudandet gäller till och med söndag denna vecka.

Ni skriver in koden när ni är i kassan så dras 10 % av 😀
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem × = 20