Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Erbjudande Olga Rönnbergs bok

Nu på morgonen surfade jag runt lite på nätet för jag tänkte beställa Olga Rönnbergs bok Träning för nyblivna mammor. Jag ringde till biblioteket också och frågade om dom hade boken. Dom sa att det finns 18 exemplar i gbg och det var 16 stycken i kö och lånetiden är 3 veckor per person så det lär dröja! Den verkar verkligen vara populär! Jag tyckte inte ens att det var idé att ställa sig i kö så jag bestämde mig för att köpa den istället, så när jag surfade runt upptäckte jag värsta kanonerbjudandet!!!

Just nu så kan man prenumerera på 7 nr av tidningen mama och då får man Olga Rönnbergs bok på köpet och det enda man betalar är 159 kr + 39 kr i porto!!! Ni hittar erbjudandet HÄR!

Olga rönnberg

 

Jag nappade direkt!! Erbjudandet har funnits sen i slutet på april så vänta inte, det kanske inte räcker så länge till!

Ett tips är att betala med kort om man vill ha boken snabbare för man får den 3-5 veckor efter betalningen.

4 reaktioner på ”Erbjudande Olga Rönnbergs bok

  1. Den boken är grym. Har tränat efter den sen förlossningen. Lille är 3 mån nu. Har bara tränat enligt boken och inget annat.

  2. Åhh vad bra. Har också letat efter den boken. Superbra erbjudande! Men tänk på att man måste säga upp prenumerationen eftwr 7 nr annars fortsätter den att komma och kostar då mycket mer!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 × = sjuttio två