Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Ett av favoritsovställena

Ett av favoritsovställena som Lucas har är definitivt hängmattan! Här finns det två härliga hängmattor och hemma hos farmor där vi bor i vanliga fall finns det en också. Lucas sover i hängmattan både med oss och själv, det är bara att gunga lite och så somnar han :-) När han har somnat flyttar vi honom eller så sitter vi nära och pratar. Han sover som bäst när han får ligga kvar och höra våra röster. :-)

Bild

Det går nästan inte se att han ligger i hängmattan. Flera gånger har jag missat att han har sovit där i när Jair har lagt honom för att sova. Och ibland har Jairs kompis trott att det varit en katt som har lagt sig där i! haha!!! 😀

20140404-194733.jpg

4 reaktioner på ”Ett av favoritsovställena

    1. Sorry att ni får vänta lite. Jag väntar svar från sponsorn. Vill gärna att sponsorn ska vara med och utse vinnaren, förhoppningsvis får jag svar imorgon :-)

    2. Sorry att ni får vänta lite. Jag väntar svar från sponsorn. Vill gärna att sponsorn ska vara med och utse vinnaren, förhoppningsvis får jag svar imorgon.

  1. måste bara säga att det är otroligt coolt och att jag är en aning svartsjuk på ditt liv! Skulle gärna flytta till brasilien för det första och sen att du skaffat en familj där är ascoolt. Jättefin blogg :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 × = trettio