Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: [email protected]

Add Comment Register

Ett streck!!!!

Idag gjorde jag ett nytt test! Nu kan jag se ett rosa streck. Svagt, men det är ingen tvekan om att det är där, man kunde till och med ta kort på det! J känner sig inte övertygad om att jag är gravid efter det svaga strecket, han föredrar att fortsätta sova. När jag kom till jobbet berättade jag för min kollega som säger grattis och klappar mig på ryggen. Jag ringde också till mamma och hon sa att det skulle bli jättemysigt att vi ska ha barn, men hon tyckte jag skulle testa med ett ”bättre” test. Jag blev lite irriterad och tyckte att hon var lite väl gammalmodig trots sin unga ålder. Ett streck är ju alltid ett streck! Visste inte mamma det? På eftermiddagen pratade jag med min syster och hon tror att testet jag har gjort är funktionsdugligt och hon blev också jätteglad.

.

bild

Jag har lagt upp bilden på minbebis-forumet och frågar vad BIM-juli-tråden tror om testet. Vad tror ni?

Ikväll ska jag på afterwork med mina kollegor. Jag kommer bara dricka vatten (såklart!). Jag ska skylla på min onda hals och att jag inte vill bli sjuk igen.

.

Innan apoteket hann stänga skickade jag J att köpa 2-pack Clearblue digitala graviditetstest för att få svart på vitt imorgonbitti. Jobbigt när jag känner att något händer i min kropp, men att J inte riktigt tror på det. Jag sa till honom att om testet visar positivt så får han banne mig hoppa upp ur sängen och visa att han är glad även om han är trött! Hehe!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 × = tjugo fem