Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Finaste presenten

Lucas finaste present var en gåbil i form av ett lejon som spelar om man trycker på nosen. Man kan ändra gåbilen så att det blir ett handtag där bak och då kan Lucas promenera med den. Igårkväll så fick han promenera en liten bit med den och då hade vi också köpt batterier så han fick höra musiken. Han älskar sitt fina lejon! Det var Jairs kompis som heter Leo som gav den till honom. Jag tycker det var lite roligt att han heter Leo och att han gav ett Lejon :-)

20140319-180042.jpg

Jag ska se om jag kan ta några finare bilder på Lucas och lejonet på dagtid en annan dag. Här är det redan mörkt klockan 18!

4 reaktioner på ”Finaste presenten

  1. Léo
    Det glæder mig så meget till at vide at han kunne gødt lide gaven. Han er min halvson og Jeg håber at fåe en masse af fornøjelse. Gratis Jair og Emma , I er utroligt stærk samme .

  2. Det glæder mig så meget till at vide at han kunne gødt lidt gaven. Han er min halvson og Jeg håber at fåe en masse af fornøjelse. Gratis Jair og Emma , I er utroligt stærk samme :).
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× två = 18