Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Finfint babynest till bra pris

En av dom bästa inköpen enligt er läsare när jag frågade om tips på bästa inköp till bebis var babynest. Vi hade ett babynest men det var inte riktigt ett babynest, ett babynest är mindre än det vi hade. Meningen med ett babynest är att det ska bli ombonat dör bebisen så att den ska känna sig trygg även utanför livmodern. Vi hade ett liknande men det var stort så vi la kuddar runt om så att det blev trängare. Babynestet vi hade var inte så ombonat men det var väldigt bra för vi kunde använda det både i soffan och i hans säng, så han sov alltid tryggt på samma plats. Nu har min mamma, som är sömmerska i grund och botten, börjat tillverka babynest så med nästa bebbe kommer vi ha ett finfint babynest! Babynesten är justerbara så allt eftersom bebisen växer så kan man dra åt banden så att det alltid är ombonat för bebben. Normalpris för ett babynest är 450 kr, men just nu får ni läsare 10% rabatt när ni anger att ni läser min blogg!

Hon gör även tvilling-babynest på beställning. Om ni intresserade så kan ni kontakta henne på bebbelulu@gmail.com

Här är några av mina favorit-babynest som hon har gjort och just nu har på lager:

20140205-223733.jpg
Detta är min absoluta favvo! Jag älskar färgerna, detaljerna och banden! Så fint!

20140205-223749.jpg

20140205-223812.jpg

Just nu finns även dessa på lager:

20140205-224124.jpg

4 reaktioner på ”Finfint babynest till bra pris

 1. Hej.

  Jag skulle vilja beställa den röda med rosa innertyg som är på bild 1. Men vet inte hur man går till väga med beställningen.

  MVH, Madelene

 2. Hej!
  Så kul att du är intresserad av mina babynest :) Bäddmåtten är 60 cm lång och 30 cm bred, kanten runt om är 15 cm hög. Det går även att beställa ett extra stort babynest med måtten 70 cm lång och 40 cm bred, kanten runt är då 20 cm hög. På grund av ökad materialåtgång för det större nestet tillkommer en kostnad på 50 kr.

  Mvh

  Maria
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju + 7 =